Előadók

Desy / Blue Arrow Rainbow

Kedves Közönség!
“Amikor a kristálykoponyák keresztezik az utadat, valamilyen módon te hívtad őket az életedbe, hogy segítsenek emlékezni. Ez az, amit A Béke Mózese megosztott velem évekkel ezelőtt.”
Blue Arrow Rainbow társgondozója egy kedves Kristálykoponya családnak, melyről együtt gondoskodik lányával BlueEagleWolf-al, aki első alkalommal érkezik Magyarországra.
Számos gyógyítással kapcsolatos tanulmányán keresztül Blue Arrow Rainbow emlékezett és aktiválta saját gyógyító képességét és kapcsolatait. Felajánlja ezt a képességet az emberek támogatására abban, hogy életre keltsék a saját öngyógyító adottságukat.
A Szeretet-Fény és a Világbéke szolgálatának útján jár.
Blue Arrow Rainbow aktiválásokat, tisztítást, és fényhálózati munkát végez a kristálykoponyákkal. Egy hitelesített kapuja az Isteni Gyógyító Fénynek, büszke anya, előadó, szerző és még ennél is több …
Az előadás során Blue Arrow Rainbow diavetítés segítségével bemutat számos idősebb kristálykoponyát, akik jelenleg ismertek ezen a bolygón. Meg fogja osztani a csodálatos kristálybarátaival kapcsolatos tapasztalatait, akik 1998-tól kezdve máig érkeznek az életébe. Felajánl egy energiaátvitelt a saját személyes kapcsolatán keresztül 3 idősebb kristálykoponyával, akik elhatározták, hogy leszállnak Blue Arrow Rainbow fizikai rendszerébe 2007. szept. 9-én. Egy másik diavetítés során megismerkedhetünk egy részével az ideiglenes kristálykoponya köröknek, hogy találkozzanak velünk, és megosszák velünk az energiájukat. Ha az idő engedi lesz egy kristály koponya meditációt a Szeretetért és a bolygó Békéjéért. Együtt fogjuk ezt az energiát kiküldeni a térbe a jövő héten, okt. 13-án, amikor a globális kristálykoponya meditáció megvalósul mindenhol, egész nap, mint általában. Ez minden hónap 13. napján 13.13-kor történik, helyi idő szerint.
A workshop ideje alatt – ahol Blue Arrow Rainbow segítségére lesz lánya, BlueEagleWolf – eszmecserét folytatunk arról, hogy a kristálykoponyák miért ennyire fontos eszközök a jelenlegi időben, és megtanuljuk hogyan kellene aktiválni a kristály barátot, és mi kell ahhoz, hogy kristálygondozó legyen valaki.
Szó lesz a bennünk lévő, gyakran alvó belső Öngyógyító képességről is, és hogy hogyan tudjuk elkezdeni újraaktiválni ezt a csodálatos ajándékot, ami a mi Isteni Születési Jogunk. Mi mind meg lettünk ajándékozva ezzel az isteni támogatással abban a pillanatban, amikor elhatároztuk, hogy megtapasztaljuk a megtestesülés felfelé haladó spirálját.
Ha szeretnél dolgozni magadon, és átváltoztatni némi régi felhalmozott energiát, csatlakozz hozzánk, hogy találkozhass a kristálykoponya családdal és a két “kékkel” ezen a workshopon! Várunk szeretettel!
Privát gyógyítás vagy a rózsakvarc kristálykoponyánk energiájának megtapasztalása lehetséges, és felajánljuk a hétvége alatt.

Sue Kitts

Néhány szó rólam:
1999-ben elkezdtem dolgozni a kristálykoponyákkal, és nem bántam meg.
Nem dolgozok minden nap, egész nap a koponyákkal, mivel van „normális” hétköznapi munkám, de a koponyák sok tapasztalatot és új ismeretet hoztak az életembe, sőt amikor munkában vagyok, akkor sincsenek tőlem messze.
A koponyák hoztak engem Magyarországra, és eszembe juttatták ott a múltbéli eseményeket, valamint a kapcsolatomat a Pálos szerzetesekkel, és a Pilis heggyel.
Sosem vagyok boldogabb, vagy könnyedebb, mint amikor a repülő megérkezik Budapestre, és megint otthon érzem magam.
Remélem ez az érzés sohasem változik, és ismét boldog vagyok, hogy újra visszatérek Magyarországra.
Előadásom:
Ez egy csatornázott előadás lesz, amiben szó lesz arról, hogyan változtatták meg a kristálykoponyák az életemet és a Maya koponyával (Rabinallal) végzett munkámról.
A koponyák öntudatán keresztül fogunk információt nyújtani arról, hogy jelenleg milyen témák fontosak számukra, és arról hogyan tudnak ők segíteni nekünk fejleszteni a belső érzékünket az „én jelen vagyok mindenben és mindannyiunkban” tekintetében.

Veres Kriszta

Veres Kriszta vagyok, Avalon Papnője és az Ezernevű Istennőt szolgálom ebben a földi létben is.  Glastonburyben, Avalon szigetén emlékeztem vissza a bennem élő papnő tudására a Kathy Jones által alapított Avalon Papnője Iskolában.
Az Avalon Papnője Iskola tanításait és a Kárpát-medence földjének, népeinek (valaha és most itt élő) bölcsességét, hagyományait ötvözi és adja tovább a mai kornak megfelelő formában a hároméves Danu Pap/nője Iskola, melyet 2006-ban indítottam el és melynek idén novemberben az ötödik évfolyama indult el.
A Papnő Iskolán kívül több egyéves és alkalmi csoportot is vezetek, ahol a résztvevők összehangolhatják magukat a természetben áramló és a mi életünk alapjait és képező energiákkal. Folyamatosan vezetek csoportos és egyéni szertartásokat a Budapesti Istennő Templomban, melyet 2006. szeptemberében alapítottam, illetve különböző spirituális rendezvényeken és fesztiválokon Magyarországon és külföldön.
Hiszek – és tudom, mert számtalanszor megtapasztaltam – abban, hogy sokkal többek vagyunk, mint ahogyan azt hétköznapi tudatállapotban érzékeljük. Sokkal többek vagyunk, mint a testünk és az, amit valóságnak hiszünk. Végtelen erő lakik bennünk és végtelen a Lényünk teljessége.
Hiszek abban, hogy mindannyian ragyogásra és örömre születtünk, arra, hogy az Édenkertben éljünk. És tudom, hogy mindez élhető, az összes álmunk és vágyunk áthozható a fizikai valóságba! A vágyott élet itt van, máris a miénk. A Mennyország nem egy távoli ábránd, ahová egyszer eljuthatunk, a Mennyország itt van és élhetjük, csak rajtunk múlik.
Avalon Papnőjeként kezemben az olló, amellyel segítek neked szétvágni az illúziófátylat, hogy kiléphess a szenvedésben, elégedetlenségben és hiányban tartó, generációkon keresztül működtetett programokból.
Avalon Papnőjeként kezemben a kulcs, amely kinyitja az átjárót. Az átjárót a Lelkedbe, CsodaOrszágba, arra a földre, ahol minden lehetséges, amit csak szeretnél. Rámutatok az átjáróra, hogy aztán bármikor kinyithasd és átléphess oda.
Avalon Papnőjeként hordozom a lángot, ami elégeti a kétségeket és rávilágít Lényed Teljességére. Azaz eszközt adok neked arra, hogy tudd az átjárót nyitva tarthatod, az ajtót egyre szélesebbre tárhatod, annyira szélesre, amíg az ÖRÖM válik az EGYETLEN VALÓSÁGGÁ.
FÉNY-LÉLEK-EGYSÉG – Lélekutazás Éneklő Kristálytálakkal:
Erőteljes elengedés meditáció és lélekutazás, mely a fájdalomból, haragból, szorongásból és egyedüllétből visszaemel a Lelked végtelenségébe, a Lelked fényébe és az EGY-ségbe.

Jeszenszky István

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kisfiú, aki olyan gyermekkort élhetett meg, amely sokak szerint talán csak a mesében létezik. Élete áldásos napjait nagyszülei földjén, az Őrségben töltötte, teheneket legeltetve, eggyé válva a Természettel. A madár is dalra fakad, ha meghallja az isteni üzenetet – történetünk hőse, István sem tett másként. Zenélni kezdett, és teszi ezt a mai napig. A sarod nevű hangszer művészetét indiai mesterétől, Saran Ránitól tanulta, akiről nagy tisztelettel beszél: „Nekem a mai napig ő a mesterem, és ez még az idővel sem változhat. A mestered a mindened – a tanárod, az apád, az anyád és vezetőd. Egészen át kell magad adnod neki, hogy tudó légy. Én a mai napig tanulok, tőle és másoktól, és ez így lesz örökké”. Hol tart most az igaz mese? István zenélve gyógyít – teltházas koncerteken játszik, a Fényhozó CD sok tiszta életre vágyó polcán megtalálható. Saját történetének tanulságát így fogalmazza meg:
„Kevesen tudják, hogy minden fájdalom kívülről érkezik, a tiszta lélek országában ugyanis nincs más, csak szeretet és fény. A betegségeink és fájdalmaink az énhez kötődés miatt vannak. Abban a pillanatban, hogy az ember képes az elengedésre és felajánlja összegyűjtött kincseit, megszabadul, és csodák érik. Az élet titka nem más, mint hogy amit Istentől ajándékba kapok, azt azonnal felajánlom, örömmel osztom szét. Szolgálattal, együttérzéssel és alázattal lélekjelenlétben lenni, a pillanatban megmártózni. Semmi más nem kell a harmóniához, csak csönd és odaadás. A világban hatalmas erő és energia van, csak ritkán tudunk élni ezzel, mert másra figyelünk. Holott már a népmesékben is leíródott, hogy az embernek nincs más feladata, mint a szeretet és a gyógyítás”.

Kövi Szabolcs

Kövi Szabolcs zenész vagyok, gyermekkorom óta fuvolázom, kezdetben komolyzenei pályán tanultam, de később, 20 évesen, az egyetemet félbehagyva más útra tértem. Zeneszerzéssel kezdtem foglalkozni, zenémben a főszerepet azonban a fuvola és legközvetlenebb rokon hangszerei, mint például a pánsíp, furulyák, okarina, stb. játsszák. Munkám során a zene finom erejét kutatom, amit én a megszokott extázis ellenpólusának hívok. Létezik egy olyan állapot, ami meditatív hangulatú zenével viszonylag könnyen kiváltható, a nyugalom extázisa.
A zene nyelve, az elme és a lélek olyan tartományait szólítja meg, ahol a szavaknak nincs helye és szerepe.
Az elmúlt 14 évben 14 CD albumom, illetve 4 DVD lemezem jelent meg, ezekkel tartalmilag némileg átfedésben. Keresem és egyre keresem azokat az új hangzásokat, melyek a lélekben megmozgatják ama rugókat, amik a belső harmónia épülését szolgálják, felemelik kissé az embert és végső soron talán közelebb viszik minden harmónia forrásához…A Varázslat című album a Szertartás sorozat befejező része. Az első részben (lásd lejjebb) a világ minden tájáról összegyűlt varázslók egy szertartást hajtottak végre a Föld jobb sorsra fordulásáért. A második részben, A Tündér-idézésben (lásd lent) a szeratartás elcsendesedésével, hajnaltájban egy finom zenét hallanak az erdő fái közül. A varázslók a zene forrásának keresésére indulnak, ez a Tündér-idézés album témája. A tündérek, vagyis a természet szellemeinek keresése, a második rész története, vagyis itt még nem talákoznak össze, a varázslók az erdőben bolyongva követik a tündérek zenéjét, keresik őket. A harmadik, befejező rész, “A Varázslat” valójában két zenei anyag egybegyúrása 73 percben. Az album első része ugyanis egy szelíd ünnepet fest le, ahol a varázslók és a tündérek összetalálkoznak. Ez hangszerelésben is újszerű, hiszen az ír és gaelic népdalfeldolgozásokat Kövi Szabolcs mellett, aki ír furulyákon és fuvolákon játszik, Lévai Mária kelta hárfán kíséri, de közreműködik még a veszprémi Orlando kamarakórus is. A 40. perc környékén a zene hangulata lassan megváltozik, itt történik meg az a varázslat, ami a varázslók, vagyis a jószándékú emberek, és a tündérek, vagyis a Föld, a természet szellemeinek közös munkája. Ezzel fejeződik be ez a sorozat.
A lemez hangulata relaxáló, bár vannak benne dinamikus számok, de végig egy lebegő, finom hangulatban marad. Szeretettel ajánlom mindenkinek!

Somogyi István (Karak)

Rövid szakmai életrajz: 1953 szeptemberében születtem, Budapesten. 1979-ben kémia-biológia szakos tanári diplomát szereztem az ELTE-n. 1974-79 között színészként részt vettem az ELTE (Eötvös Loránd Tudományegyetem) Universitas együttesében. l979 és 1999 között alapítója és művészeti vezetője voltam az Arvisura Színháznak. l986-ban részt vettem a hazánkba látogató Michael Harner etnográfus professzor kurzusán, aki beavatott az észak-amerikai indiánok sámándob-technikájába. Ezután több éven keresztül tanultam Jonathan Horowitztól ugyanezt a módszert. 1992-től még számos beavatáson és elvonuláson vettem részt. Azóta fő gyakorlási technikám az “enlightment intenziv”. 1992-től kurzusokat elvonulásokat és szertartásokat vezetek, ahol a számomra hasznosnak és hitelesnek bizonyult módszereket adom tovább. 2000 márciusában vezetője voltam az egész Földünket átfogó” Új Évezred Szertartás” magyarországi rendezvényének. (Aki már járja szellemi útját, tudja, hogy ezekkel az adatokkal semmit nem mondtam el magamról.)
“Kristályok a beavatási koronákon”:
• Különböző típusú fejdíszek kialakulása, és szerepe a szerves kultúrákban
(nemi jelleg, rang, szellemi hovatartozás).
• A korona, mint speciális fejdísz
• A korona, mint tárgy szerves eredete – Korona-csakra: az ember 6-7. energia központja.
• Sámán-koronák
• Kristályok, és agyterületek
• Koronázás, mint speciális beavatás

Fehérholló Őskü

Fehérholló Öskü vagyok, a Tűzmadár Táltos Dobkör alapítója, és a Magyar Őshagyomány Egyesület vezetője. A magyar nép hagyományainak kutatásával foglalkozom. Célom az ősi magyar (sámánisztikus) világkép, szellemiség újraélesztése, és annak mai formában megélhető közvetítése a társadalom felé. Az ősi szellemi módszerek, szertartásformák felelevenítésével egy korunkban használható gyakorlat és szertartásrendszer kialakítása.
Nagyjából 30 évesen léptem rá a szellemi útra, a harcművészetek, az agykontroll és az asztrológia felé fordultam. Elkezdtem beleásni magam a keleti filozófiákba, buddhizmus, bön, taoizmus. Ebben az időszakban találkoztam a sámán dobbal és a megváltozott tudatállapoton alapuló gyakorlatokkal. A Fehérholló nevet egy látomásom során kaptam, mióta szellemi útra léptem, ezt a nevet használom.
Jelenleg elvonulásokat, önismereti csoportokat, izzasztókunyhó szertartásokat, tűzönjárásokat, dobolásokat, előadásokat tartok. Az évek során, sok úton járónak segíthettem és több száz dob készült kezem által. Azóta ez tölti ki az életemet, járni a belső úton, és segíteni másokat, hogy megtalálják saját igazságukat, hogy belső tapasztalásokra tegyenek szert. Számomra fontosak a gyökerek, őseink tudása, mivel ezek adják az alapot, ugyanakkor lényeges, hogy az Egységre törekedjünk önmagunkban ugyanúgy, mint a világban. Ne csak a felszínre, a külsőségekre figyeljünk, hanem arra, ami mögöttük van, a lényegiségre, amit hordoznak.

Enrico

1957-ben született, Budapesten. Zenei tanulmányait Budapesten végezte: A Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola elvégzése után a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán szerzett diplomát hegedű szakon 1978-ban. 1987-től 1993-ig hegedűs szólista a Magyar Rádióban. Keresi a társművészetekkel (irodalom, képzőművészet, tánc) és képviselőikkel a kapcsolatot, mely kiinduló pontot ad rögtönzéseihez. Több száz kiállítás-megnyitón, hangversenyen szerepelt, improvizált, és a hagyományos komolyzenei koncertéletben is jelen van. Ezoterikus fellépésein a zene gyógyító jellegét mutatja be, s számos alkalommal kérik előadásokra, hangterápiás kezelésre, melyet hegedűvel, ill. tibeti hangtálakkal végez. Különleges improvizációs képességei: Beszédelemzés, aura-zene, mag-zene. Improvizáció bármiről, bármikor.”Bennem állandóan szól a zene. Bármi lehet az improvizáció tárgya, a zene mindig más, még azonos téma azonnali, egymást követő megszólaltatása esetén is, mert semmi sem ismétlődik az életben sem pontosan ugyanúgy, semmi sincs kétszer teljesen egyformán.
A megszólaltatott zenei anyag azonban már kész formába öntve kerül a hallgatóság elé”

Ruw (Nádor Judit)

Pécsett születtem, 1975-ben diplomáztam a bukaresti Művészeti Főiskolán. 1977-ben Spanyolországban telepedtem le, de 2000 óta ismét Magyarországon élek (2002-ben doktoráltam a Pécsi Tudományegyetemen).
1998-1999-ben 16 hónapon keresztül bejártam Latin-Amerikát Miamitól a Tűzföldig, ahol az ősi indián kultúrák mélyösszefüggéseit tanulmányoztam. Ennek hatására kezdtem el sámánsággal foglalkozni.
2002-ben 4 hónapot töltöttem Kolumbiában, ahol megkaptam első beavatásomat, és megkezdtem a Kárpát-medence tudatrendszerének feltárását. Azóta minden évben több hónapot töltök Dél-Amerikában, tanulással.
2008 novemberében Peruban megerősítő beavatást kaptam, ami a sámánság terén szerzett tapasztalataim gyakorlati alkalmazására vonatkozott: megírtam a Concordantia Carpatiensis – a Kárpát-medence tudatrendszerének harmonizálását célzó programtervezetet, amit 16 társammal együtt, 2009. június 20.-án elkezdtünk megvalósítani.
Előadásom vázlata:
• Sámánságtól a csúcstechnológiákig: a hegyikristály információ- és energiatároló képességében rejlő
lehetőségek, kódolás és dekódolás;
• A kristályok által potenciált színterápia szerepe a szellemgyógyászatban;
• A piezo-elektromosság lehetőségeinek tudatos alkalmazása;
• A Concordantia Carpatiensis kristálymagja és segítő kristályai.

Aradi Lajos

1990 óta foglalkozom furcsa, megmagyarázhatatlan jelenségekkel. Akkoriban is több írást, interjút publikáltam ebben a témakörben, és rádióműsort is szerkesztettem. A Pilisben és a magyarság történelmében, mélyrehatóan 1996 után kezdtem kutakodni. A Pilis-rejtély előadássorozatom és a készülő, ugyanilyen című könyv alapját képező kutatás, mára szinte kitölti az életem, ez a meghatározó része. A Pilisben olyan csodákra bukkanhatnak az érdeklődők, amelyek – minden nagyzolás nélkül – a világ bármely csodájával felveszik a versenyt. Ennek megismerésében is segítek mindenkinek, aki nyitott szívvel fordul a Föld szíve felé.
Az előadás tematikája:
• A Pilis és a kristálykoponyák
• Lehetett-e kristálykoponya a Pilisben vagy Magyarországon a szakrális királyság idején?
• A koponya jelentősége a magyar mitológiában
• Koponya – Kupa – Pilis
• Milyen titkot rejt a “Pilisi koponya”?

Szemerey Melinda

Szemerey Melinda a Feng Shui magazin főszerkesztője, több mint húsz éves ezoterikus életútja után, 2007-ben találkozott a kristálykoponyák rezgéseivel. Akkor feladataként kapta az első nemzetközi kristálykoponya fesztivál megrendezését Magyarországon, mely nagy sikerű rendezvénynek bizonyult. Tíz külföldi és belföldi előadóval, több mint száz ősi és régi kristálykoponyával zajlott az esemény, a két napon, több, mint ezer résztvevő jelenlétében.
Melinda akkor átadta a soron következő rendezvény szervezését és azóta csak előadóként jelenik meg a kristálykoponyákkal kapcsolatos fesztiválokon. Több kristálykoponya őrzőjeként az unverzális béke és szeretet rezgéseit hivatott közvetíteni másokkal egyetemben a morfogenetikus mezőben.
Az előadás szempontjai:
• Hogyan közelítsünk a kristálykoponyákhoz?
• Lehet-e veszélyes egy kristálykoponya hatása bárkire is?
• Milyen segítséget tudnak nyújtani a kristálykoponyák egy komoly betegség
esetében?
• Mit jelent kristálkoponya örzőnek lenni és milyen feladatokkal jár?
• Kristálykoponya üzenetek,melyek fontosak a jövő számára.

Cseh Csilla

Budapesten születtem 1963 ban. Szakmámat tekintve utazás szervező vagyok. 2000 ben inditottam spirituális utakat szervező Golden Roads Utazási Irodát. Eleinte itthon szerveztem természetgyógyászoknak hétvégi tanfolyamokat, előadásokat, majd külföldre.
2007 áprilisában találkoztam Kristálykoponyákkal, amikor Desy Rainbow és Joshua Shapiro először járt Magyarországon kezeléseket tartani és ezeket tolmácsoltam. A 2007 októberi Nemzetközi Kristálykoponya Fesztiválon ismét tolmácsoltam. Utána a Kristálykopony őröknek többször is szerveztem workshopokat, kezeléseket, szertartásokat. 2008 októberben Nemzetközi Kristálykoponya Találkozót szerveztem. Közben Görögországban is voltunk csoporttal Kristálykoponyákkal Táltosdobbal. 2009-ben elkezdtem tartani beszélgetéseket a Kristálykoponyákról ami azóta is folyamatosan történik.

Ludányi-Horváth Attila

Önéletrajz
Név: Ludányi-Horváth Attila. Szakképzettség: okleveles közgazda, szakkonzul, „újparadigma-elemző” (nemzetiségi kérdések, történelem, maja indián kultúra). Nyelvismeret: német, orosz, spanyol, kevés angol. Külszolgálatok: Bécs, Mexikóváros, Bonn (nemzetiségi-kisebbségi attasé), Kolozsvár (konzul) /össz. 14 év/. Státus: nyugalmazott diplomata 35 év külügyi szolgálat után (63 éves), „örökös pártonkívüli”. Ifjú években aktív és sokrétű sportolás (futás, úszás, vívás, kenuzás, vízilabda, cselgáncs). Kedvenc időtöltés: olvasás, zene, filmek, barkácsolás. Öt gyermek apja, házas.
Kristálykoponyák, maja és egyiptomi próféciák –
kapcsolódási pontok a Szent Korona értékrendjéhez (vázlat):
• Egy: általában a kristálykoponyákról
• Kettő: a kristálykoponyák üzenetei a médiumok tolmácsolásában
• Három: Palenque ősi maja városa– Pacal király: Közép-Amerika Jézus Krisztusa
• Négy: kapcsolódási pontok a maja jövendölésekhez
• Öt: kapcsolódási pontok az egyiptomi jövendölésekhez
• Hat: Grandpierre Attila kilenc tényezős „teljes világmodellje”
• Hét: Aktuális alkotmányozási szempontok a fenti ismeretek figyelembe vételével
• Nyolc: Összefoglalás, zárszó

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.